Endelig skiføre -somebody is very happy

God fredagskveld. Da er det jammen med helg igjen. Og vi skal snart tenne det fjerde lyset i advent, noe som betyr at juleaften, barnas største dag, er like rundt hjørnet. Siden jeg bare har hadt en vanlig arbeidsdag i dag, velger jeg heller å blogge om samboerens dag. Han tok nemlig turen opp til Trolltind på rando-ski. Han var ute av huset lenge før jeg hadde tenkt å si god morgen til verden, og når jeg satte og spiste lunsj, fikk jeg disse bildene tilsendt. Det er ganske spontant og sporty gjort syns jeg, hvertfall når jeg fant ut at han dro alene. Hmm.. da vil man gå på ski altså. Men som sikkert de fleste har fått med seg så satt jo Fredrik og mimret om hvor mye han gledet seg til snøen skulle komme når vi hadde sommerfest i lette sommerklær i sommer. Ingen skjønte seg på han. Haha.. forståelig nok. Selv om jeg er ganske gira på ski selv, så foretrekker jeg sommeren.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Det ser hvertfall ut som om han hadde en kjempenydelig tur da. Det er sikkert noe spesielt med det å vandre til fjells helt alene i eget tempo og egne tanker også. (uten ei tutterhøne på slep, som skal tisse hvert femte minutt) haha...