Stranda skisenter

Søndags morgen ringte klokken 06.00 og en time etterpå satt vi i bilen på vei til Stranda skisenter. Typen hadde funnet ut at trekket hadde åpnet og da var det ingen bønn. Vi skulle på ski. Og jeg klager ikke jeg. Vi kom frem akkurat da trekket åpnet, så vi var de første som rente i bakken. Helt alene. Det er digg det. Men det ble fort fullt. Etter bare noen minutter var fjellet dekorertnedover fjellsidene. Vi hadde en fin dag hvor vi fikk testet nye ski og fikk komme litt inn i rytmen igjen, til toppturene vi skal på. Vi rente derfor mest off-pist, altså utenom preparert løype. Det blir jo mere likt underlaget man renner ned på, på Rando-turer. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Været var faktisk litt ekkelt å renne i, da det ikke Ikke var noe sollys, som gjør at strukturen i bakken er vanskelig å se. Alt blir liksom helt flatt, og det er litt skummelt med tanke på "heng", man renner og plutselig har man ikke underlag under skiene og lander deretter omtrent på trynet i djupsnøen noen sekunder etterpå. Fredrik rente utfor en slik en. Haha.. Plutselig ble hele han hvit.... 

Jeg lånte noen bilder fra Google, for å vise dere hvilket flott skiannlegg dette er, da det var vanskelig å få tatt gode bilder selv, i slikt vær vi hadde.  

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg