Lille julaften -nå er det jul i heimen

Da er lille julaften her. Og vi i vår familie har endret litt på tradisjonen de siste årene. Med andre ord, laget en ny tradisjon. Tidligere har lille julaften gått med til siste rest av forberedelse av den store dagen, som å pynte treet, kjøpe siste rest av julegavene osv. Altså en skikkelig stressende og arbeidsom dag. Men det har vi endret på. For nå starter jula på denne dagen hos oss. Vi møtes alltid hjemme hos mamma og pappa for julegrøt, mandel, spekemat og annet kos. Så går vi kveldstur til gravstedet for å tenne lykter. Denne turen ned til gravstedet er alltid så magisk. Det har vært fint vær og fullmåne hver gang. Hele gravstedet er mørklagt, men med hundrevis av lysende stearinlys. Og det er nesten ingen der, så man kan kjenne på roen når man går dit. Tidligere har vi alltid tatt turen på selve julaften, og det har alltid vært glatt, spesielt i heels, og veldig kaldt da man gjerne går i kjole på julaften. Og ikke minst masse stress, da resten av befolkningen er her også. Jeg liker den lille vrien her veldig godt, så vi skal prøve å holde på den. Nå skal jeg finne sengen, for vi som er frisører har alltids noen å ordne på håret på julaften også. Og da er det godt være uthvilt.

Håper alle har hadt en fin kveld, enten med kosen av å se på et ferdigpyntet tre, eller med å pynte treet. 

- vi skrives plutselig i løpet av jula

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg