Julaften -en dag for kos, en dag for ettertanker<3

forhåndskrevet innlegg

image.jpg

Da er julaften kommet for i år også. Og selv om gjøremålene og tradisjonene går på løpende band, går også mine tanker til de som ikke får oppleve dette, enten fordi at de ikke har noen, eller fordi at de har opplevd dette så altfor mange ganger og har sakt takk og farvel. Skulle ønske at de viste at vi som står igjen, passer på at graven deres ser fin ut på dager som dette<3

Julen er en rørende og tankevekkende tid. Tanker som sjeldent er tilstede i hverdagen dukker gjerne opp nå. Og for min del er det tanker om at noen ikke har det så bra som oss. På en måte er det veldig trist, men det er også en god tanke, for det betyr at man ikke tar det man har for gitt.

Christmas doesn’t come from a store, maybe Christmas perhaps means a little bit more....
— Dr. Seuss, How the Grinch Stole Christmas!

Ønsker absolutt alle sammen en fin julekveld.

Her er en oppgave jeg vil at alle skal utføre i løpet av kvelden: stopp opp, og tenk for deg selv i ett sekund, og memoriser øyeblikket. Du får det aldri tilbake<3