Liberty of the seas, frisørkurs i Caribbean.

God dag dere.. Vi fikk tegningene av huset fra arkitekten i dag. Og det så skikkelig bra ut. Endelig. Men egentlig tør jeg ikke å tenke på hvor fort det plutselig kan gå nå... Før vi vet ordet av det så står vi der å setter opp grunnmuren...

Men nå begynner jeg å bli litt stresset her, for jeg skal på et frisør kurs som er på et cruiseskip i morgen. Båten går fra Fort Lauderdale kl 17.00 og jeg har fått beskjed om å innfinne meg der innen den tid. Eller rettere sakt; innfinne meg utenfor døra mi NÅ, fordi jeg blir hentet. Det skal bli et interessant og lærerikt kurs, samtidig som vi får nytt litt luksus, sol og varme. Vi er også meldt på en utflukt i Mexico. Stikkordet er taxfree shopping, kan skrive litt om den senere. 

Ha en fin kveld videre. Vi skrives "over-seas" eller på en eller annen flyplass som vi mellomlander på.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg