Highlights of the year 2014

Årets kavalkade kommer i år i form av film og ikke bilder. Jeg fikk en liten challenge fra ei venninde tidlig i 2014 om å filme et par sekund fra hverdagen gjennom hele året for deretter å sette det sammen til en film. Såå challenge completed👌 dette var et veldig langt prosjekt, men utrolig gøy når det først ble ferdig, så tror jeg skal gjøre det samme i 2015. Kanskje du også fikk lyst å henge deg på? 

Høydepunktet i januar var at jeg og Fredrik dro til AbuDhabi på ferie (filmklippene derfra er dessverre ødelagte, da var firbente baby, har "kvalitetsikra" minnekortet) 

Februar: årets første photoshoot fant sted, å det i galla-kjole på isen.

Mars: mange festlige sammenkomster som bursdager og påskefest hjemme hos oss. Og savanna fikk to nydelige valper.

April: vi kjøpte oss rondaneski og dro på en fjelltopp så snart vi hadde mulighet

Mai: vi arrangerte champagnefrokost og feiret en vellykket nasjonaldag

Juni: vi kjøpte oss ny bil, som resulterte i mange koselige kjøreturer og ei pontan st hansfeiring med bål på fjellet midt på natta.

Juli: ferien kom og vi kjørte til Leka og Brønnøysund på ferie. Festival og familiesammenkomster kom på løpende band i tidenes tropevarme. 

August: hytteturer og fjellturer til fots

September: jeg fikk prøve å jobbe offshore

Oktober: vi bestemte oss for å selge rekkehuset, kjøpte oss tomt og begynte å tegne hus. 

November: her gikk det i mange møter, nedpakking, flytting og mye stress.

Desember: julen kom snikende og finstasen kom frem fra skapet. 

Dette har vært et år hvor veldig mye har skjedd. Jeg har fått vært med på veldig mye, og lært meg mye nytt.  Jeg sammenlikner det med et puslespill som lå strødd utover i januar, og som ble nesten ferdig i desember. Det mangler fortsatt tre brikker. Tre brikker jeg rett og slett ikke fikk plass til. En av de har dessverre tatt toget for godt. Men de to andre skal få plass i 2015. Nyttårsforsettene er skrevet ned, og fått fast plass i nattbordskuffen.

Ønsker alle sammen et riktig godt nyttår, og håper at dere tar turen innom denne siden i 2015 også. 

image.jpg