Det går i plantegninger....

Jeg spurte typen i går om vi ikke skulle dra ut å spise middag, istedenfor for å gro fast i ei leilighet med autopiloten stilt inn på jobb, planlegge hus, spise, planlegge hus, sove, planlegge hus, jobb osv. Joda det var en god ide. Vi dro ut, bestilte mat og koste oss. Og vi begynner å prate om huset. Det er liksom det det går i skjønner dere. Og ideene spirer. "Søren og, at jeg ikke tok med tegnesaker da" (jeg måtte bare få ned den ene ideen på ark, slik at jeg kunne formidle den på best mulig måte til Fredrik) Det var rett før jeg spurte servitøren om ei penn slik at jeg kunne tegne ideen min på en servett der vi satt,  men før vi viste ordet av det, løp vi mot bilen og skyndet oss hjem for å tegne begge to. Haha.. Så det var den sosiale kvelden vi skulle ha ute. Den endte rundt spisestuebordet med blyanten i hånda. Vi ler bare når jeg resonnerte kvelden høyt. Brinner man for noe, så blir plutselig alt annet uviktig. Den dagen hvor huset er ferdigstilt, brukstilatelsen er godkjent og jeg setter nøkkelen i døra, skal jeg hyle høøøøyt av glede. Det blir en drøm gått i oppfyllelse. Men før den tid blir det vel mye svette, slit og tårer tror jeg. Neida, joda faktisk!!! Haha... 

image.jpg
image.jpg