Rain Sweater for Dogs

God kveld. Julegaveshoppingen min her for leden gikk ikke akkurat som den skulle. Jeg kom ikke hjem med en eneste julegave. Det eneste som ble med meg hjem var en genser til Savanna. Og det blir ikke en julegave engang, da hun trenger den nå med en gang. Det var en strikket genser, med vannavstøtende dekke. Dekket ruller man bare pent sammen å putter i en liten lomme på selve strikkegenseren når det ikke regner. Passer perfekt her i Kristiansund, da det kan være oppholdsvær når turen starter, men plutselig hølje ned før vi er kommet hjem igjen. Og da er det greit med en 2 in 1 genser. Og en ting til. Den var ikke rosa. Det tror jeg typen er glad for. Så kanskje den blir brukt når jeg ikke skal være med på tur også.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Angående julegaver, så sliter jeg skikkelig i år. Jeg har resonnert meg frem til at grunnen for at jeg ikke får til å kjøpe noe, er fordi jeg setter så høye krav. Jeg vil så gjerne at alle julegavene skal være perfekte til den enkelte. Den skal være hundre prosent gjennomført. Jeg klarer ikke å bare kjøpe en ting og deretter sette på et navn på utsiden. Gavepapiret og kortet skal jo også gjerne matche gaven inni. Det er litt stress å ha det slik, men samtidig så utrolig gøy når man får det til. Kanskje jeg må spørre typen om hjelp i år. Å få en "herre-hjerne" til å tenke for meg. Du vet, de tar ting litt lettere *smilefjes.

image.jpg