Ullgenser, sofakroken og serie på skjermen.

Du vet du er sånn passe tullete, når du står å tar bilder av deg selv i speilet og typen står å venter. Men jeg har funnet meg et favoritt plagg for tiden. Det er jo kaldt, og jeg er en froststokk, såklart er det en strikket genser. Men denne har en kul look, fin passform og samtidig en nydelig farge. Den kan enkelt matches sammen med highwaist- skjørt/bukse. Det betyr jo ikke at man trenger å fryse fordi om man skal pynte seg. Jeg kunne lett gått på byen i en strikket genser. Haha. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Men nok om det. Her står alt bare bra til. Julegavene begynner å falle på plass. Og det gjør brikkene for hovedpersonen i serien vi ser på også. Vi er blitt så hekta på BreakingBad. Det er netopp det vi skal fortsette å se på nå.

Ha en fin kveld videre. Vi skrives.

image.jpg