new stuff, for new motivation

Nye løpeskø, nytt treningssenter og klar for nye lengder på løpebåndet. Treningssenteret i Kristiansund har åpnet en ny avdeling midt i byen. Noe som passer meg utmerket. Da jeg likte å skylde på at grunnen til at jeg ikke kom meg på trening var fordi det var så stress å komme seg helt inn på løkkemyra. Men nå kan jeg ikke bruke denne unnskyldningen mere, og det håper jeg gir resultater på treningsfronten. 

Det er snart nytt år og nyttårsforsettene skal snart settes i verk. Men om du har et forsett som sier at du skal bli flinkere til å trene, hvorfor ikke begynne nå i desember så  blir det heller lettere å fooortseeette i januar. Den metoden skal hvertfall jeg teste ut *blinkefjeS

Nettbutikkene, ehm getinspired, har masse juletilbud nå i desember, og ikke glem å kjøpe gave til deg selv. Det må da være lov, spør du meg.. Tihi...for det er ikke mye som skal til for å få frem treningslysten. Kanskje det holder med å bare se på et bikinibilde fra sommeren.  Dessuten skal yoga være bra å gjøre nå i desember. Det skal hjelpe deg mot stress og hjelpe deg å holde tankene på rett plass. *overtroisk much??!! Men men.. Det hjelper på "dørstokkmila" Det er mye lettere å komme seg på treningssenteret om du vet at du skal til en rolig og behagelig yogatime, fremfor å løpe ræva av deg på ei tredemølle.

image.jpg
image.jpg