Bilderesultatene fra søndagens fotografering: Galla i Festiviteten

   God kveld. Her koses det med valper i lange baner. Det er så rart å se "lille beibin" min er blitt mamma. Hun er så omsorgsfull ovenfor valpene sine. Hun slikker og mater og slikker og mater. Og det har hun gjort i hele dag. Det som burde vært filmet var når jeg tok ut den ene valpen fra teppet for å ta bilde av den, og hun kom etter, gjemte tennene sine, tok et mykt bitt over halen dens og bar den med inn i teppet igjen. Så satt hun seg foran valpene med et uttrykk som bare sa " disse er mine, så bare hold deg, og dèt kameraet ditt unna"  

Men over til noe helt annet. Er du interessert i kunst, detaljer, galla, kjoler, ballett, makeup eller hår, syns jeg du bør ta en titt nærmere på dette galleriet. (klikk på bildet for flere visninger) Helt magisk spør du meg.  Det er jo bare så gøy å pynte slike vakre ballerinaer.

Fotograf: Odd Inge Teige// Stylist: meg// Modeller: Ballerinaer fra Opraens Ballett Senter.

      Har også lagt ut oppskriften på bursdagskaka mi. Den finner du under "oppskrifter" og "snacks/ bakverk/ div" eller ved å trykke her.

     Og tilslutt, vil jeg meddele at det var Benedikte Ringberg som ble trukket ut, og får tilsendt Ghd-glattetangen. Mail er sendt til deg. Gratulerer så mye, og håper du blir fornøyd med den.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png