Give away : ghd stylingjern

    Hei. Jeg tenkte å begynne blogguka med å være litt gavmild.

Har du lyst på ei glattetang fra GHD? Da kan du få mi. Dette er ikke noe sponset innlegg, noe form for konkurranse eller reklame. Jeg tenkte bare at det kunne være noen der ute som har mere bruk for den enn søppelbøtta. Grunnen til at jeg tenkte å kaste den er fordi den ikke er helt slik den skal være. Den piper uregelmessig, og ikke bare når den er klar til bruk. Så "hjernen" i den er litt forstyrret. Og dette er en fabrikasjonsfeil, ikke noe som jeg har ødelagt. Men den blir varm, og man kan bruke den akkurat som vanlig. Jeg fikk en ny, på garantien, men istedenfor å kaste den, så tenkte jeg at jeg skulle høre her først om det er noen som har lyst på. Er faktisk litt for lite storkar til å bare kaste den.

     Legg igjen andressa di i kommentarfeltet, og jeg sender den til deg;) (brukt et par-tre ganger)

Klikk på bildet for flere bilder;)

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png