Valpefødsel

Ja, kl 04.00 i natt begynte det hele. En uke tidligere enn ventet.  

    Jeg hadde lenge hjertet i halsen å ventet bare på at dyreklinikken skulle åpne slik at jeg hadde noen å rådføre meg med. Men Google var en god hjelp så tidlig på morgenkvisten. Man blir veldig bekymra og redd for at noe skal gå galt.

     Men nå kl 09.50 er det hele over ( jeg skal ikke gå i detaljer, da detaljene er litt grisete) og Savanna har fått en liten brun gutt og ei nydelig hvit tispe. Hun er så stolte over valpene sine. Og jeg er så stolt over min Savanna<3 Hun er en skikkelig råing.

     Nå skal jeg bare se på, tilrettelegge og pleie de tre<3 

 

Førstefødte er netopp blitt født og kommet ut av posen sin. Fredrik tørker henne og Savanna begynner å sleike henne ren.&nbsp;

Førstefødte er netopp blitt født og kommet ut av posen sin. Fredrik tørker henne og Savanna begynner å sleike henne ren. 

Se så liten å søt.&nbsp;

Se så liten å søt. 

Se hun som har blitt mor. Her ligger hun og gjemmer på valpene sine, overbeskyttende som bare det.

Se hun som har blitt mor. Her ligger hun og gjemmer på valpene sine, overbeskyttende som bare det.

    Jeg klarer å se at bildene ikke er så veldig fine, men for oss så er de de. Ingen valper er spesielt pene å se på når de er nyfødte, og skal derfor prøve å få tatt mange fine bilder etter hvert som dagene går. Men nå er det viktigste at de har det bra og får i seg mat .

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png