Hjemmekos + oppskrift på energi-hjerter

DSC08595.JPG

Hvorfor trene når sofa kroken og en god middag frister så mye mere? Nei, vet du hva… Så nøye er det ikke med denne treningen. Ikke for meg hvertfall. Trening  skal være gøy og ikke et stress. Det er viktig å ikke være manisk når det gjelder trening. Da blir det fort kjedelig. Og treningsoppholdet varer bare lengre enn hva det ville gjort hvis man lytter til kroppen til enhver tid. Men fordi om man velger sofaen en ettermiddag så betyr det ikke at man trenger å stappe i seg sjokolade og potetgull;) Men en god kopp te derimot, er et perfekt valg;)

Jeg har laget hjemmelaget energihjerter. Som du finner oppskrift på her. Supersunne og gode. Så etter et inntak av et par slike,  gir det kanskje nok energi til å ga en lang kveldstur i kveld.

Jeg holder også på å jobber med et innlegg ang valpefødsel og oppfølgningen uke for uke. Kankskje jeg har noen lesere som er i samme situasjon som vi er i nå, eller som kommer i samme situasjon senere. Og all info er gull verdt å ha i hodet på forhånd om man skulle vente valper en gang.

En hund er kun en liten del av ditt liv, men du er en del av hele hunden sitt liv
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png