Hvorfor blogger jeg?

image.jpg

    Rett og slett fordi jeg elsker det! Det er viktig å ha en hobby og de fleste har det, og min er helt klart å blogge.

    Lage ting, være kreativ, ta bilder og å skrive har alltid opptatt meg. Og det beste av alt er jo å ha et publikum man kan publisere det til. Mange tenker kanskje "hvorfor gidder noen å bruke to hele kvelder på å brette servietter til en bursdag. Der to sekunder etter at festen er startet, er alle servittene rotet til" men det er derfor det er så greit å ta bilder på forhånd. Plassere bildet i riktig kategori og jeg kan bruke det til egen inspirasjon ved en senere annledning. 

    Jeg har hele tiden likt å spare på det jeg har laget, og liksom ikke hadt "råd" til å bruke det opp. Spesielt når jeg har laget noe som ikke er permanent. Alt fra et bakverk, en blomsterdekorasjon eller et håroppsett. Alt dette er jo ting som ikke varer evig. Men når man kan ta et bilde av det blir det jo evigvart. Så når jeg har laget en kjempefin kake og fått tatt de bildene jeg vil ha av den, blir det ikke like ille å sprette den.

    Og det ha en egen webside i ordnet system etter kategorier er helt fantastisk. Å kunne bruke egenutviklede oppskrifter og ideèr til oppslagsverk, å kunne bla tilbake i akrivet for å finne inspirasjon eller å rett og slett kunne gå tilbake for å minnes ting jeg har gjort tidligere. 

misunner alle som kan beskrive seg selv med tre ord, da jeg selv trenger en hel blogg
DSC09269.JPG
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png