Updates på hundefronten

 .... For de som skulle være interessert i det. Dette preger jo en stor del av hverdagen min nå, og derfor blir det en del blogginnlegg som omhandler nettopp dette også. Men jeg skal prøve å begrense meg. Litt;)

Alt er gått etter "oppskrifta" det første døgnet. Og som med hunder som mennesker så er det de første 24 timene som er de mest risikable. Jeg syns valpene har vokst allerede. De har begynt å tatt litt mere form som en hund. Men Savanna er fortsatt veldig overbeskyttende så noe skikkelig bilde har det ikke blitt enda.  

Og en annen ting som er veldig viktig den første tiden når tispa dier, altså ammer, er at hun får i seg nok næring. Og det er ikke alltid like lett. Men Fredrik har funnet trikset. Han har kokt opp stekt kylling for å lage kyllingkraft som han heller over tørrforet hennes. Og gjett hvem som spiser som en gal da. Jo, Savanna. Det er så godt å se. 

Hun har fått plass i nederste del av skapet til Fredrik. (Mitt skap har ikke plass:p) Med alt hun måtte trenge der. Mat og drikke og en temperaturmåler som skal vise mellom 20-22 grader. Det er viktig at hun har nok plass til seg selv og valpene sine, samtidig som det er litt intimt. Vi fant ut at et bur ville bli litt for trangt, og uoversiktlig for oss. Og bare ei kurv i et stort rom ville bli for åpent for Savanna og valpene. Så derfor ble det nettopp dette resultatet. Kurva hennes inni et rom i klesskapet. 

image.jpg
image.jpg

 Ønsker dere alle en fin dag videre<3 

-Karina