Planlegging og kategorisering.

     Her planlegges det i lange baner. Jeg er full av ideèr og inspirasjon for tiden. Spesielt når det gjelder valpene.

     I dag har vi tatt med kurva med mor og barn oppe på stua for første gang. Savanna forlater jo ikke valpene sine med mindre hun må, så for å variere dagene hennes litt tok vi med alle tre oppe hvor vi sitter. Og det ser ut til å gå veldig bra. Gleder meg allerede til valpene begynner å gjøre litt mere ut av seg. Selv om det også innebærer bæsj og tiss overalt. Så her skal alle tepper ute av hus før det er for sent.

      Før de får nytt hjem så har vi som oppdrettere i oppgave å introdusere valpene for hundefôr, å gå på ulike typer underlag, å møte forskjellige mennesker. Kjente og ukjente. Ta de med på en biltur og venne de til å gå i bånd +++. Det skal bli så gøy. 

    Men tilbake til planleggingen. Jeg har begynt på finn-annonsen (triste saker) Jeg har omstrukturert litt på verktøylinja her på bloggen, så nå finner du en egen fane for ballett-prosjektet vårt og en egen fane for valpene.

   Jeg har også vært i kontakt med kremmerhuset, for lån av dukkevogn, og fotograf ang fotograferingen av valpene før de selges. Dette må jo bare eviggjøres. Og det på skikkelig vis. Jeg ser for meg allerede hvordan jeg vil at bildet skal bli. Bildet av mor, far og valpene<3

  Jeg tenker også å gi med en goodie-bag til valpene den dagen de forlater oss. Og den skal inneholde et klesplagg, en leke, et lite teppe med mors lukt på, halsbånd og en liten pose med mat.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png