Livet smiler, og jeg med livet...

      Først og fremst så bor vi i et fritt land med fred og rettigheter. Bare det er den beste tanken i verden.

     Og videre har jeg en fantastisk familie som støtter meg uansett hva. Jeg har Fredrik som er kjæresten min, bestevennen min, samboeren min, støttespilleren min, men samtidig konkurrenten min og ikke minst mannen i mitt liv.

    Jeg har en hund som er like glad hver gang jeg kommer hjem. Jeg har en jobb å gå til hver eneste dag. Hvor jeg kan glede andre ved å gjøre dem glade og fornøyde. Og jeg får høre: "ha en fin dag" opptil flere ganger daglig.

     Jeg har et trygt å godt hjem hvor jeg kan legge meg til å sove i trygge omgivelser hver eneste natt. Og jeg står opp om morgenen med mat i kjøleskapet.  

    Jeg har venner over landegrensene som ringer meg på FaceTime for å spørre om hvordan dagen min har vært.

     Jeg har en kropp som er frisk, og et ansikt som er bra.  

     Og selv om jeg av en alder av 22 år, har alt dette, så har jeg hele livet foran meg. Kan det bli bedre?  

Ja!!! Det beste av alt.... er at du har det du òg<3  

Ønsker deg en fortreffelig inngang til helga.  

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png