Valpene, de vokser og trives

image.jpg

       De er bare så søte. Jeg føler meg veldig heldig som får lov til å styre ut med slike søte små. De begynner å bli ganske store, Men når det eneste de gjør er å spise og sove så er vel det forståelig nok. Savanna har begynt å bli såpass trygg på oss i forhold til valpene, så hun tør å forlate rede litt oftere nå. Vi får også lov til å ta opp valpene og kose litt med dem uten at hun spreller vinkel nedpå gulvet. Gleder meg veldig til uke 2 som starter i morgen, for det er i løpet av den uka de skal åpne øynene sine. 

     Er snart ferdig med "goodie-bagen" deres også. Viser dere alt innholdet når det er klart. Akkurat det er ikke noe stress, for valpene skal jo ikke forlate oss enda. Heldigvis. Jeg hadde smeltet om jeg hadde fått med en slik "bag" da jeg kjøpte Savanna. Så håper de som ender opp med disse valpene setter pris på det. Det er jo først og fremst for valpens beste, at den får med seg litt tilhørende saker som den er blitt vant med den føste levetiden.

    På shoppingrunden vår fant vi teppene som de skal få med seg. Små kluter av det mykeste stoffet. De har allerde blitt veldig glad i å ligge på det. 

   Ellers høljer det ned gamle trollkjerringer i Kristiansund. Huff, for et vær vi har om dagene. Vi kan bokstavelig talt ikke klage etter det fine vårværet vi har hadt frem til nå. Men uansett!!! 

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png