Ny dag og nye muligheter

    Gog formiddag alle sammen. Jeg er netopp kommet på jobb og er klar for en ny dag. Skal ordne mange kunder fornøyde i dag. Typen gikk på fri i dag, så hjemme venter god middag og hjemmelagde sjokoladekuler, som jeg fikk laget i disse morgentimer.

     Valpene har også blitt så store. De kravler avgårde som bare det. Så Savanna har litt av jobb og samle troppen til en hver tid. Skal prøve å få tatt litt bilder av de i kveld, som kommer under fanen "chihuahuavalper"

image.jpg

Mmm… frist frist. Gleder meg til å sette tennene i disse i kveld. Laget sjokoladekulene med valnøtter istedet for kokos denne gangen. Oppskriften finner du her.

Vårstemningen ble plutselig borte da snøen har dalet ned de siste dagene, eller rettere sakt stormet ned. Så kanskje det blir en tur på ski for min del også. Planene for helge er klar!

DSC08733.JPG
Unknown.jpg