Rollebytte..

…Hehe, ja. Vi har på en måte hadt et lite rollebytte her i dag. Jeg har vært på jobb, mens typen har pyntet opp huset til Springbreak. Kjøpt inn blomster og vårlig pynt.  Ble litt skeptisk når jeg fikk melding om at han var på Plantasjen for å kjøpe blomster, men det ble faktisk veldig fint. Jeg vet jo at han har peiling på pynt og interiør, det var vel heller det at jeg ville ta denne shopperunden på blomster selv. *kremt

Han har også stellet med valpene. Den ene har vi funnet ut trenger morsmelkerstatning, da den ikke får nok av Savanna. Så melket den har han også gjort. 

Som dere skjønner, her i hus er det rollebytte med likestilling. Jeg kan likegodt vaske bilen mens han vasker koppene. Så vet dere det liksom;P


I kveld venter vi besøk, og spillebrettet står klart på bordet. Måtte det beste paret vinne;P hehe..

image.jpg
image.jpg
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png