Valpene har åpnet øynene...

….og det på en så solrik dag som vi har i dag. Det må være en fantastisk måte å møte verden på. De ble hundre ganger søtere med en gang. Øynene er så blanke, og man kan se en dyp blåfarge i de, noe som betyr at valpene enda er veldig små. 

     Det går i litt mating av morsmelkerstatning, (til den brune) klipping av klør for første gang og ellers bare kos i solstralene som kommer inn gjennom vinduet. Det er litt tidlig å ta de med ut på plattingen enda. Men får vi slikt vær som det er i dag fremover, så blir det ikke lenge til.        

        Savanna nyter solen utendørs. Tror hun syns det var godt å få litt sollys og vind i pelsen igjen. Og ikke bare sitte inne å ha rollen som matmor. Jeg har også laget is til henne. Hundeis vel og merke. Jeg blandet sammen våtfor av kalkun med litt ekstra vann og frøs det ned i isbit-formene. Laget dette til henne i fjor også, og det var stor suksess.

      Tidlig på morgenkvisten i dag var jeg "make-up"-artist igjen. Dagens fotografering foregår på knudsenlunden på Frei. Deeen slottsparken. Lager et innlegg derifra ikveld.

      Ønsker alle dere en riktig fin søndag.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png