Noen kunstige og noen ekte….

….og alle er noen skikkelige kosebamser. Her koser vi oss i sollyset fra vinduet med myke tepper, søte bamser og de herligste hundevalpene. Du kan se bildegalleri fra hele uke 2 her

De vokser å ser ut til å være noen livsnytere begge to. Spiser og sover. Var litt skeptisk på den lille brune, var redd den ikke fikk i seg nok næring, og startet derfor med morsmelkerstatning til han. Men nå så tror jeg faktsik bare at det er den hvite som er så altfor stor i forhold. At det er den brune som har den rette str. Men så lenge begge dobler vekten sin i forhold til seg selv, så er alt bra. I dag har de blitt introdusert for bilen også. Selvsakt i bur med matmor. Og det gikk helt fint. Tror ikke de merker store forskjellen på plassen sin i klesskapet, teppet på stua eller buret i bilen, så lenge de har alt de trenger rundt seg. Men det er noe med det likevel. Lyden og bevegelsen fra bilen osv. 

Her på stua har vi fått en skikkelig "kindergarden" 

DSC08831.JPG

Jeg legger også ut et knippe bilder av valpene på instagramprofilen min, funkislove, for de av dere som har det.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png