God morgen, her skal det prates om egg.

Eggs for breakfast. Og det er det kun èn enkel grunn til i dag. Og det er for gårsdagens innkjøp i trheim. Jeg fant nemlig den egg-klekkeren jeg har vært på utkikk etter i 10 år. Ja, du leste riktig, 10 år!!!

For ti år siden, hjemme hos bestevenninna, hadde de en slik en. De hadde fått den i gave og visste ikke hvor den var kjøpt. Jeg syns den var så genial. Så siden den gang har denne klekkeren vært i bakhodet mitt hver eneste gang jeg har vært innom en kjøkkenbutikk. Og i dag, med et hyl av: JAAAAA, og et skvett av Fredrik så fant jeg den. Og det ble det eneste som ble kjøpt mens vi var i tr-heim. Og jeg var bare superfornøyd. Små gleder.

Det skal også sies at vi hadde det rimelig travelt med å komme oss tilbake til Kristiansund, da jeg skulle sminke noen ballettdansere som skulle fotograferes på styremøtet til Sparebanken. Så tur-retur Trondheim på åtte timer ble det i dag. Ahh travel hverdag dere;) 

Men litt tilbake til den egg-klekkeren. Du setter hetta over egget. Drar opp kulen og slipper. Og du får en helt ben strek rundt egget ditt. Du løfter av hetta og toppen av eggeskallet på egget blir med. På denne måten unngår du gris og sjansen for å spise eggeskall-biter. Og så er det jo bare så utrolig morsomt å slippe den kula;P hehe… er ikke det grann barnslig skjønner du. Så til alle mine kjære, nære, familie og venner; julegaven deres i år er nå i boks;) neida, joda, neida!!!

Nå skal jeg fyke avgårde på jobb. Vi skrives.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png