Inspirert av den eldre garde på jobben.

DSC08906.JPG

Og det resulterte i å skaffe en ekstra fryser og begynne å lage store porsjoner og deretter fryse ned. Det store samtaleemnet på jobben i dag var slike "kjøttkake-husmødre" som fortalte at de hadde laget så-så mange kjøttkaker og så-så mange ditt og datt for å fryse ned. Og det har jeg også gjort nå. Fem timer på kjøkkenet ble det. Og resultatet mitt ble kyllingburgere, hamburgerbrød, hamburgerdressing, havrepannekaker, havreboller og grønnsaksuppe. I STORE porsjoner. Så nå har vi boller om noen skulle komme på uventet besøk og grønnsaksuppe som det er bare å tine opp i en travel hverdag.

Nå skal vi spise litt av kyllingburgerne til middag. Oppskirft på hver enkelt ting kommer senere under katergorien oppskrifter. 

Ahh… det var litt av et kaos på kjøkkenet i en periode her. Jeg rullet boller med deig rundt alle fingrene og stekte pannekakene på en og samme tid. Glad ikke typen var hjemme. Han har det jo alltid så strøkent rundt seg mens han lager mat. Og jeg er helt motsatt. Alle ingrediensene fremme på en gang, musikken og vifta på full guffe. Stekeovnen og stekeplata på samtidig. Å ikke minst så skal jeg jo rekke mest mulig på kortest mulig tid. Det kan bli KAOS til tider det!!!

Oppskriften jeg sa jeg skulle legge ut i går, rakk jeg aldri, men her har dere den Ballerina-kake.

Ha en fortreffelig lørdagsaften.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png