Sommertid.

Skjermbilde 2014-03-30 kl. 11.24.29 AM.png

Er det ikke deilig å stå opp, og klokka viser ti (for de som ikke stilte den inatt) så er den egentlig bare ni. Jeg syns det er helt fantastisk, til b-menneske å være. Selv om jeg er et b-mennesket og elsker å slumre utover morgenkvisten, kunne jeg ønske jeg hadde vært et a-menneske. For de gangene jeg faktisk tvinger meg opp såpass tidlig til å ha altfor god tid om morgenen får jeg en fantastisk følese. Det er jo bare så digg. Å være tilstede mens resten av byen og dagen står opp. 

Planen videre i dag er å løpe en tur i terrenget og så sitte litt på terassen før turen går videre ned til byen hvor dagens fotografering skal foregå. I dag er det "ballet, street-fashion"

Og her har dere den perfekte middagen i dag. Kyllingburgere;)

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png