Taktfull langkjøring

Unknokjhgwn.jpg

Når man skal løpe, enten på mølle eller ute i frisk luft er musikk på ørene et must for de fleste av oss. Når det gjelder å løpe utendørs på denne tiden av året er en lue med innebygd headsett godt og ha. Jeg kjøpte denne av ei UB- bedrift når jeg gikk på videregående, for å støtte bedriften deres. Men de fåes kjøpt i vanlig butikk også.

Når det kommer til musikk man skal løpe til har jeg valgt ut et knippe fra langkjørings-lista mi på Spotify, der alle sangene er basert på 8-takter. 8-takters låter er anbefalt å løpe til når man skal løpe lengre etapper. Sangene er ikke de mest populære for tiden, men de funker godt å løpe til. Vet jo hvor kjedelig det kan være å nå "runners-high" og så plutselig kommer DEN rolige/ kjedelige sangen…Da er det greit å vite at alle låtene er basert på samme takt slik at man kan holde samme tempo i løpingen. 

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png