Different cocktails for different Saturday nights

Skjermbilde 2014-03-08 kl. 9.23.07 PM.png
Skjermbilde 2014-03-08 kl. 9.29.02 PM.png

    Titter bare innom for å ønske dere en fin lørsdagskveld. Vi har netopp spist buffet her hjemme. En mistforståelse oppsto under matinnkjøpet i dag, da vi begge trodde at hverandre skulle handle inn. Så da tok vi det vi hadde i kjøleskapet. Og resultatet ble litt kylling, litt svinefilet, ris, salat og diverse sauser. Ble faktisk ganske godt. Jeg elsker jo å blande, og spise litt av hvert;)

     I natt trodde jeg at soveromsvinduet skulle blåse inn. Tror det var en liten storm på ferde. Og i dag har været vært blandet. Regn og sol omhverandre. Men i de timene det var sol rakk jeg å finne frem et litt sommerlig antrekk. Som nå i skrivende stund tar seg dårlig ut, da det har begynt å regne igjen. 

     Jeg har laget kokosboller som en liten markering på kvinnedagen og ellers en koselig lørdagskveld. Du kan finne oppskriften her.

    Nå skal jeg bare nyte det så lenge det varer. Jeg skal nemlig jobbe i kveld. Og i morgen fortsetter "Prosjekt: Ballet" og  med det, galla-fotoshoot i Festiviteten. Da snakker vi make-up og hårfrisyrer ut av en annen verden. Er utrolig spent på resultatet.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png