Todays snapshots

    God kveld dere. Vet ikke hvilke ord jeg skal beskrive dagen min med, men produktiv, lærerik og nostalgisk kan passe bra. 

   Startet dagen kl 09.00 på frisørsalongen. Ja, jeg vet det er søndag. Men hva gjør man ikke for noe man elsker å drive med. Det var hengt opp ballkjoler over hele salongen og ballettdanserne kom på løpende bånd for å ordne hår og make-up. Videre dro vi til Festiviteten hvor dagens fotografering skulle foregå. I dag var det galla/prom shoot. Vi skulle gjenskape magien fra selskapene som var der i klippfiskalderens storhetstid. Festligheter, kjærlighet, sjalusi og drama. 

    Her er mine bilder tatt fra i dag, og gjett om jeg gleder meg til å se Odd Inge sine. Har troa på at de blir helt fantastiske. Legger så klart ut et lite bildedryss her til dere også.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Savanna var også med på dagens begivenheter. Hun så ut til å storkose seg i festiviteten der hun tuslet rundt omkring ballettdanserne.

image.jpg
DSC08568.JPG
   

   

    Nå er helga straks over, og en ny, sprek uke starter i morgen.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png