Curly hair `n pastell

God kveld, kjære lesere;) Det er så gøy å se at statistikken øker for hver dag. Jeg velger å tro at det er i beste mening at så mange gidder å klikke seg inn på siden min. At dèt jeg gjør, og bedriver dagene mine med, interesserer veldig mange.

I dag har vi vært på en liten roadtrip til trheim. I hovedsak for å hente motorsykkelen til typen, og jeg benyttet anledningen til å kjøpe saker og ting som jeg ikke får tak i her i byen. Kjøpte bla inn stearinlys for over tusen kroner. Galskap!!! Men de skal vel og merke ikke tennes på. De skal kun være til pynt. Helt til de får pels og går ut døra av seg selv. Neida, Joda;P

Så pynt til stua, stearin eller ei, så er det verdt det;) Stua må jo se bra ut.

Jeg krøllet håret mitt med krøllestav istedenfor glattetang i dag. Det blir veldig mye kortere i lengden med mere intense krøller, men det er gøy å variere litt.

Unknownkop.jpg
Unknownkmk.jpg
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png