Selskapsplanleggeren

Først og fremst når man skal pynte til selskap må man bestemme seg for hvilken stil/tema man vil ha. Romantisk, rocka, stilren, old-fashion osv. Deretter må man lage seg en fargepalett. Den kan enten lages digitalt på pcen, eller du kan gå i en interiør/malingsbutikk og ta med deg fargeprøver på de fargene du skal ha, og lime dem sammen på et ark. Denne paletten tar du med deg på innkjøpsrunden. Med denne sikrer du deg at du får nøyaktig de samme fargene på for eksempel lys og servietter om du må handle disse på to forskjellige butikker. Et annet tips er å velge forskjellige farger på disse. Men av de fargene du har valgt deg ut. To nesten like rosa farger blir jo kræsj. 

Men får å finne hvilken stil du vil ha kan det være greit å ha orientert seg på forhånd hva som er å finne i butikkene. En tabbe jeg har gjort mange ganger er å finne inspirasjon på nettet, og etterpå strever jeg meg i hjel med å finne det i butikkene.

Min fargepalett for denne anledningen så slik ut:

Unknownkj.jpg


Bordet er ferdigpyntet til morgendagens selskap. Det blir jo enda freshere når maten kommer på, lysene er tent og ikke minst med gjestene rundt bordet;)

image.jpg
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png