Chihuahua puppies

Se så søte og uskyldige de ser ut. Umulig å bli sint på de, for de er skikkelig ulv i fåreklær. Sånn egentlig;) hehe.. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

God Skjærtorsdag.

    Tenkte å oppdatere dere litt på hundefronten. Nå har livet virkelig startet. Klokken var så vidt blitt fem i morrest da det var det full speed, hyling, krangling og leking på gulvet. I et volum målt til "ikke-mulig-å-sove-i" så da var det bare å stå opp. Men nei, jeg har ikke vært våken siden fem i morrest. De roet seg heldigvis etter litt mating og en luftetur. Så det ble en liten powernap på meg. Det er jo tross alt helligdag, så det passet seg ikke å stå opp klokken fem. Hvertfall ikke for b-mennesker.

    Men i kveld. Da skal jeg forberde meg. Så rett før leggetid i dag skal det lekes, mates, luftes og jeg skal prøve dem på litt agility. Så får jeg bare krysse fingrene og håpe at de blir såpass slitne at de hvertfall klarer å vente med morgensprellet sitt til kl syv. Men ikke mistforstå, jeg klager ikke. Det er jo bare såå koselig at det er liv og røre i dem<3

image.jpg
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png