Siste feriedag..

…Og den har vi finvær på. Så utrolig deilig. Dagen i dag har gått med til soling. Ny handlerunde på butikken. Og ikke minst panting av flasker og bretting av papp. Som ja, sikkert er samlet opp i en periode på tre månender. Kunne jo tro at jeg hadde bosatt meg inne i panterommet. Godt å bli kvitt det var det hvertfall. I går fikk jeg være med på nok en testtur med et av helikoptrene til CHC. Vi fløy over Averøya og videre til Molde og tilbake igjen. Helt greit å bli fløyet på tur når føttene fikk gått fra seg kvelden før;P Viser dere bilder senere;)

Matlysten er heller ikke på topp når det er så varmt ute, så jeg laget oss en skikkelig fristende fruktskål som vi har spist av så langt i dag.

Senere blir det middag, og motorsykkeltur. Gledes.

Ingenting er bedre enn å ha fri på en finværsdag hjemme hos seg selv<3 Undervurdert!

DSC09122.JPG
Bilde tatt 4-21-14 kl. 2.22 PM #3.jpg
Bilde tatt 4-21-14 kl. 2.16 PM.jpg
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png