Helikoptertur over Averøya og Molde

Hei. Tenkte å dele bildene fra testturen jeg fikk være med på her forleden. De fleste har vel kanskje sett mine amatørvideoer på instagram. Jeg testet videoen før første gang da jeg var i lufta, så er fullt klar over at det ikke ble så bra. Men her kommer et lite bildedryss. Turen gikk fra Kvernberget og over Averøya ( og atlanterhavsveien), til Molde hvor vi fløy over flystripa til Åre lufthavn, og tilbake igjen. Dette var en testtur, hvor de gjør forskjellige tester i lufta for å sjekke at alt stemmer etter at maskinen har vært inne til vedikehold. Spennende. Må si at sommerfuglene i magen kom da helikopteret brått vendte nedover mot sjøen og opp igjen. Kjørte rundt i ring og bare "hang" i lufta som de på fagspråk kaller "hover" eller "hovring".

DSC09100.JPG
DSC09101.JPG
Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien

Et fint fjell, hadde jeg bare fått med meg hva det heter (a)

Et fint fjell, hadde jeg bare fått med meg hva det heter (a)

DSC09106.JPG
Molde by, med ferga over til Ålesund

Molde by, med ferga over til Ålesund

DSC09112.JPG
DSC09116.JPG
Pilotene

Pilotene

Meg, fornøyd etter en fin tur.

Meg, fornøyd etter en fin tur.

Du kan se filmsnuttene på min instagramprofil "funkislove"

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png