Fordelen med å ha en blogg

 ... Hvertfall noen av de;) man får være med på en del ekstraordinære ting. Vi blir jo stadig spurt om å være reklame"bomser" hehe..

Og vi får først tilgang til diverse salg og rabatter. Og man får gratis ting innenfor sin egen interesse. Hvor man kan velge å bevare det selv, eller å gi det bort til leserne. Og det er nettopp det dette innlegget skal dreie seg om. Jeg har fått en rabattkode fra Coverbrands som bla annet selger den beste selvbruningssprayen. Resultatet blir like bra som i en salong hvor de utfører denne behandlingen profesjonelt. Og det kan jo være et godt alternativ til en lys sommerhud nå, istedet for å legge seg i solarium. Alt du trenger å gjøre er å skrive at du vil ha en slik i kommentarfeltet så kan du bli den heldige vinneren av gavekortet på 500kr. 

image.jpg

Min favoritt er denne som heter sjokolade. Den mener jeg gir den mest ekte brunfargen. De lukter veldig lite og forsvinner gradvis, og ikke flekkvis. Eller du kan velge å kjøpe noe helt annet fra siden deres. De selger veldig mye bra;)

Noe annet jeg tenkte å nevne var at Getinspired har tilbud på den kuleste og mest Trenings-boost-givende tightsen. Kun 199kr

 

just do it, liksom;) Denne er hvertfall på vei hjem til min postkasse.

image.jpg
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png