Maroccanoil, eier fortsatt skapet

Skjermbilde 2014-04-24 kl. 9.11.08 PM.png
Skjermbilde 2014-04-24 kl. 9.21.39 PM.png
Skjermbilde 2014-04-24 kl. 9.26.11 PM.png

Maroccanoil er en amerikansk hårpleieserie. I løpet av dette året har vi i norske frisørsalonger fått inn hele serien. Først hadde vi kun tilgang på shampooen og balsamen, men har nå fått tak i hele serien. Bortsett fra hudpleieserien. For det finnes også. Håper den kommer. Er den like bra for huden som den er på håret, er det jo kjempebra. Den er veldig naturlig fremstilt, fri for parabener og er ikke testet på dyr. 

Maroccanoil er først å fremst utviklet for langt hår, og gjerne med krøller. Krøllekremen er helt fantastisk. Den definerer krøllene, og fjerner evt krus og blir ikke stiv. Sistnevne er et must, spør du meg. Det finnes uttallige stylingkremer på markedet som gjør krøllene stive. Og det er ikke pent. Dessuten så pleier den håret samtidig som den styler. Så her har du plutselig 2 in 1. Stylingprodukter som trekker UT fuktigheten av hår og hodebunn er ikke heldig. Denne kremen finnes både for krøller og får stritt hår, og er fantastisk å blande med en dråpe av oljen (Maroccanoil)

Shampoo og Conditioner finnes i tre forskjellige typer. En som gir volum, en som gir fuktighet og en som gir proteiner. Så her gjelder det å vite hva DITT hår trenger. Vi på Stinas hjelper deg gjerne. 

Og det samme gjelder kurene. Et alternativ for enhver hårtype og hårhistorikk.

Hårspray (tørrspray) og foam er også å få tak i i denne serien. Sprayen er perfekt på krøllene. Den holder krøllene spenstige uten å gjøre de stive. 

Maroccanoil-oljen finnes også i to forskjellige typer. En for kraftig mørkt hår med mye flere skjellag en det nordiske håret har. Og en light verson for det typiske nordiske hår. For de med blondt hår er dette ekstra viktig da den andre oljen kan gi litt gul-skjær i blondfargen din. Så har du blondt hår eller blonde striper må du velge light-oljen. 

Oljen generelt kan brukes i både tørt og vått hår. Personlig bruker jeg den i tørt hår, før hver gang jeg børster håret. Da fuktes tuppene og knekker ikke av under børstingen. Undersøkelse viser at jenter med langt hår kunne kutte ut annenhver hårstuss ved bruk av denne oljen. Så her kan du både spare hår og penger;) 

annonseinnlegg