Ut med det "gamle" og inn med det nye

ja det var det gjort gitt. Sofaen vi hadde ventet i ti måneder på, som har vært i hus knappe to måneder er nå byttet ut. Er det slik vi skal fortsette har no noe å styre med. Hehe.. Kjøperne kom å hentet den i dag. Og hengeren med ny sofa ble plassert utenfor huset vårt i dag, så da var det rett inn med den. Stor takk til en snill mamma og pappa som står for den nyinnkjøpte sofaen da de fant ut at vi ikke var særlig fornøyde med den som var. Er så takknemlig;)

Vårvasken ble også tatt i samme slengen;) 

Så gjett hvem som skal ha sofa-kos-tv-kveld i kveld da;)  

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

 

Syns det ble så fint og luftig med to enheter isteden for en svær;)  Nå blir det lettere å finne noe å freshe veggene opp med også, når vi vet hvordan stua endelig ble.

Vi skrives, fra det nye sofahjørnet:)  Ha en fin aften

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png