Den positive dagboken

Mange blogger handler for det meste om hvor rosenrød hverdagen deres er. Og kan til tider virke veldig overfladiske. Men vi alle vet at hver og en av oss har "gråe" hverdager. Men hvorfor skrive ned dèt. For å være sikker på at vi ikke glemmer de dagene?

Istedenfor å kritisere disse bloggene, ta heller frem en notisbok å skrive ned alle de positive hendelsene som skjer i løpet av DIN dag. Selv på en grå dag, er det noe positivt å hente frem. Da får man fokus på noe bra. Og hvorfor i det hele tatt dele med omverdenen hvor dårlig du har det? Er det for å få oppmerksomhet?  Sympati?  Å få trøst, og det å vite at andre synes synd på deg, drar deg bare enda lengre ned. 

Dette minner meg veldig om en lydbok vi hørte på barneskolen. Alle elevenee fikk i sommerlekse å skrive dagbok. Og i den skulle det bare stå positive ting som skjedde i hverdagen. En jente som var veldig negativ av seg å mente at den dagboken kom til å stå tom når sommeren var omme. Men hun prøvde, og fikk tidenes sommer som hun aldri kom til å glemme. 

Dette har jeg tro på;) 

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png