Forberedelse: bursdagsfest

Hei dere:) da er det ikke lenge igjen til påske. Og det betyr at det ikke er lenge igjen til min årlige forsinket bursdagsfeiring. Vi tenkte å servere en middag. Så vi har prøvd ut litt forskjellige retter i det siste, og tror valget faller på min kreasjon av ørretwraps til forrett og den indiske hjemmelagde retten til Fredrik som hovedrett. Vi ville gå litt ut av den tradisjonelle firkanten og servere noe annet enn taco eller pizza. Selv om dette er to safe valg.  Du kan finne oppskriften på forretten her og  hovedretten her.

Så da håper jeg at alle gjestene gleder seg. Det gjør hvertfall vi:) 

Retten ser ikke så veeeldig delikat ut på bildet, men jeg skal love dere at den smaker;)

Retten ser ikke så veeeldig delikat ut på bildet, men jeg skal love dere at den smaker;)

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png