Tips til sunnere godbiter i mai

Tenk at det er 1 mai i morgen! Allerede, liksom!!!

Mai måned består av masse godbiter. Og ikke minst i glasset. Den 17 er jo den store iskremdagen. Hvem slikker ikke på en stor og deilig softis denne dagen, liksom:) 

image.jpg

Men utover det så trenger ikke alt å være så kalori-innholdsrikt. Jeg har funnet frem oppskrift-heftet til stevia, og strever hardt med å bestemme meg over hva jeg skal lage. Da jeg helst skulle laget alt. Det er jo så mye godt. Ferske bær er jo i dag å få tak i året rundt, men det er noe spesielt med mai. Det er jo egentlig denne måneden jordbæra skal komme i butikkene. Slik som i gamle dager vet dere. Husker så godt da oldemor levde. Hun kom med en kurv nyplukkede jordbær fra torget hver eneste dag på jobben til oss<3 det var så godt å bare spise en jordbær innimellom,  på de travle dagene som mai pleier å være. *Små hverdagsgleder*

Legger med noen bilder fra oppskriftheftet her så kan dere også kan lage dere sunt maigodt;)  håper bare at jeg får litt tid til å lage noe selv også;)  

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Her sitter jeg hjemme i sofakroken natt til 1 mai. Det har ikke skjedd siden jeg ble atten. En venninne ringte med i dag : "Karina, det er 1 mai i morgen, og vi pleier alltid å dra ut sammen denne dagen"  Men i år endte vi opp tidlig i seng begge to. Edrue og klar for fellesfrokost i morgen kl ni. Wæææ… vi er blitt voksne. Det kan ikke kalles noe annet.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png