Den laaange veien gjennom Oslo S

For en herlig dag dette har vært. Etter alt det vi har gjort til nå sitter jeg alltids igjen med kvalme, hodepine, hovne føtter og en altfor mett mage, men det finnes ikke et snev av samtlige nå. DEN følelsen. 

Vi tok flytoget fra Gardermoen og inn til sentrum. Og plana var å gå strake vegen gjennom sentralbanestasjonen for å finne en taxi. Men dem vegen ble på fem timer gitt og en del handlenett rikere. Jeg fant bare så mye fint. Hadde virkelig dagen i dag. Fant meg bla to pastellvesker som er stått på lista lenge, genseren fra Birger et Mikkelsen som jeg har siklet etter og tempur-badematte (a)

Vi fant oss også en skikkelig bra Helsekostbutikk med mange av varene som de ikke tar inn i Kristiansund. Så her ble det også handlet en del. For å si det mildt. Det er så bra å se at utvalget kommer etter for de som vil velge den sunne veien. 

Og det viktigste av alt. DEN kaffe-koppen. Dobbel latte med soyamelk toppet med kanel. Den beste på leeenge. Shoppe-pausen vår ble sikkert på en time der vi pratet og koset oss, mens stressede mennesker suste forbi både her og der. 

Legger med litt snaps fra mobilen;)  

Ha en fin lørdag;) I morgen er det kursing med skjerpede sanser. For her skal det læres.

image.jpg

 

image.jpg