Ting begynner å falle på plass

Jeg fortsetter å gnåle om denne planleggingen min. Vet ikke om dere syns det er så interessant, men det syns jeg. Vi skal ha 18 personer til bords her på lørdag, og det må planlegges godt, for at det skal bli vellykket. Jeg har nå fått tak i bord, vi skal dekke opp til langbord i stua, for vårt spisestuebord rekker ikke til så mange.

Jeg har planlagt tur til trheim for innkjøp av bordpynten og den rette fargen på lysene. Jeg fant nemlig en butikk der, som hadde alt jeg kunne tenkt meg, så den butikken må jeg bare tilbake til;P 

Oppskriftene er klare, og innkjøpene på ingrediensene skal snart gjøres. I morgen tenkte jeg å begynne å brette serviettene. Det tar jo sin tid til 18 personer.

Håper alle gjestene gleder seg like mye som jeg gjør.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png