Påsken, starten på Sommer

God Langfredag. I dag skinner sola, og det er så fint. Det å våkne av at sola skinner inn mellom gardinene, er den beste følelsen. Finnes ikke et spor trøtt da. Selv til b-menneske å være. Frokosten er alt i magen og kokostopper er i ovnen. Oppskriften på de kommer senere. 

Apropos frokost. Vet du hvordan du lager skikkelige påskeegg? Legg litt løk i kokevannet og eggene blir påskegule. Før du setter de på bordet er det alltid gøy med en tekst på. Det kan være alt fra "god påske" til "jeg er glad i deg" eller ei visdomssetning. Igjen, kreativitetet setter ingen grenser. 

I dag tenker jeg at valpene skal få prøve seg litt ute. De har jo ikke møtt den virkelige verden enda. Den verdenen som finnes utenfor teppekanten. 

 

DSC08913.JPG
DSC08911.JPG

Kos dere i finværet. Om det er på terassen, sjøen eller fjellet. 

A carefully driver drives a car carefully
— www.karinagregersen.com


Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png