God påske

DSC09003.JPG
DSC09009.JPG
DSC09012.JPG
DSC09014.JPG

I år er ikke egget fylt med godteri. Men noe mye bedre spør du meg. Prøver å ta så godt vare på denne tiden som mulig. Samtidig som jeg ikke vil knytte meg til valpene så altfor mye, da den dagen de skal dra kommer til å bli såå mye tristere. 

I dag er de faktisk 1 mnd gammel. Så gamle, men samtidig så bitte små enda. Jeg står fortsatt for det jeg har skrevet tidligere; de blir bare søtere og søtere for hver dag som går.  

Her i heimen tok vi påskeferie for nøyaktig en time siden. Hva vi skal gjøre er enda uklart. Men spontane som vi er, er det ikke godt å si hvor vi drar, eller om vi drar.  

Men det er noe med det å benytte første anledning, hvor man har over 24 timer sammenhengende fri til å dra bort. Det er vi veldig flinke til. Og da kan det lett bli til at man forbinder sitt eget hus med bare hverdag, jobb og stress. Og det vil jeg ikke assosiere huset vårt med. Så kanskje vi skal være hjemme disse fridagene. Og rett og slett nyte det å ha fri i sitt eget hjem. 

Uansett god påske til dere alle, endten dere er på jobb, hjemme eller på hytta

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png