Har du hus, har du hobby

Det er så godt å ha god tid til å pusle med ting i huset. Gjøre rent, sette på plass, pynte å ordne. Det er ikke hver dag jeg får tid til dette på riktig tid av døgnet. Endten så er det i sene nattetimer, eller de få gangene jeg får skrotten ut av senga før kl syv. Så det er såå deilig å ha tid til slike ting på ettermiddagene. Men alt er vel ei prioritering. Det handler bare om å prioritere rett;P

 Egentlig så er det vel bare stille før stormen. Går vel her å bare venter på at stresset skal komme å ta meg. Slik det alltid gjør en dag i forveien før en happening skal skje;P hehe!!!

I morgen drar vi på en liten handlerunde til Trondheim og jeg har kjøpt inn å laget med verdens beste reisematpakke. Som skrevet tidligere så er det typen som kjører hele veien, uansett to eller ti timer, mens jeg gjør egentlig akkurat det som faller meg inn. Sover, spiser, surfer osv. Og innimellom fyller opp kaffekoppen til sjåføren. Sa du pensjonistene på tur, hehe. Det er jo selvfølgelig begrenset hva det er å finne på i en bil men koselig er det likevel. 

Her ser dere et godt eksempel på hvordan tøy blir om det ikke blir vasket med vaskemiddel. Så statisk vettu..!!!

Her ser dere et godt eksempel på hvordan tøy blir om det ikke blir vasket med vaskemiddel. Så statisk vettu..!!!

Så i morgen blir det bladet "det nye", valnøtter, 70% sjokoladen til Premium og hjemmelaget islatte som holder seg like godt kald som varm i de nye kaffekoppene våre. Oppskriften på islatten kan du finne her. 

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png