Gøy med app

God kveld;) Mellom slagene og virketiden på 17. mai-baksten, har jeg drevet å lekt meg litt med forskjellige fotoapper. Viser dere noe av resultatene her, så får vi se om det blir et større prosjekt ut av disse senere;)

Skal du arrangere noe for venner eller familie på den store nasjonaldagen. Eller har du tenkt å bake/ lage noe? Her blir det jordbærkake, ostekake og pannacotta. Deler såklart oppskriften med dere her senere;)

Jeg er også blitt ferdig med den nye nettsiden til frisørsalongen vår. Hvertfall nesten. Det er en del ting som skal fylles ut fyldigere, men den viktigste informasjonen er på plass. Den ble publisert i går, og vi har alt hadt veldig mange besøkende. Det er gøy. Ta en titt her; www.stinas.no om du også vil ta en titt;)

image.jpg
image.jpg
øy med Bilder;)

øy med Bilder;)

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png