Hadebra, lille Aria

I dag kom en aktuell hundekjøper på besøk for å hilse på Aria, den hvite tispa. Og skjønner godt at hun ikke klarte å kjøre hele veien hjem igjen uten Aria. For Aria er så skjønn. Så Aria ble med de. Så det blir ei trønderjente av henne.

Det er veldig trist. Det føles plutselig litt tommere her hjemme uten henne. Hun hadde jo fått litt personlighet. Men jeg har jo fortsatt to firbente her hjemme da, og det gjenstår å se hvilken kant av landet Edmond havner på.

...og vi har avtale om at jeg skal få tilsendt bilder av henne etter hvert som årene går. Men det skal sies at jeg har en veldig god følelse over salget. Beste jenta jeg kunne selge til tror jeg;) Akkurat som meg da jeg kjøpte Savanna (a) hehe.. Like engasjert og omsorgsfull.

Hun fikk med seg denne lille posen med Arias personlige saker oppi;  

DSC09224.JPG
DSC09226.JPG
DSC09227.JPG
Hadebra, lille du. Håper du får et fantastisk liv med din nye eier<3

Hadebra, lille du. Håper du får et fantastisk liv med din nye eier<3

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png