2 år med oss; Gratulerer

Tag Cloud Block
This is an example. Double-click here and select a page to create a cloud of its tags or categories. Learn more

God morgen til dere, og gratulerer til oss;) tenk at det er to år siden disse "surre-hodene" fant hverandre. Jeg har laget en liten film, som innebærer det meste av det vi har foretatt oss på disse to åra.

Når det kommer til gaver, var det litt gøy. Vi hadde ikke planlakt det i det hele tatt, og Fredrik kommer med nye rondane-ski til meg og jeg kommer med et forstørret bilde av den første toppturen vår, samt ei spabehandling for stive muskler. Så gjennomført, spør du meg. 

 Se som han hadde pyntet pakken min, akkurat som om jeg skulle gjort det selv. Og han nekter fortsatt på at man påvirker hverandre etterhvert som tiden går (a) hehe...

Se som han hadde pyntet pakken min, akkurat som om jeg skulle gjort det selv. Og han nekter fortsatt på at man påvirker hverandre etterhvert som tiden går (a) hehe...

 `la kjærligheten blosmtre" er bestilt hos Cspa Buddakan. Gledes*

`la kjærligheten blosmtre" er bestilt hos Cspa Buddakan. Gledes*

 …. Og her er vår nye veggpynt. Et forstørret fotografi tatt av Dronningens Krone.

…. Og her er vår nye veggpynt. Et forstørret fotografi tatt av Dronningens Krone.

DSC09256.JPG
Unknownjguinfie.jpg
Beginnings are usually scary and endings are usually sad, but its everything in between that makes it all worth living
— loveqoutes
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png