Essie

"I`m Essie -  and I live for color."

 hvordan det hele begynte.

"Jeg har alltid elsket mote og farge, og alltid syntes at manikyr er så mye mere enn bare et moteutttrykk. På starten av 80 - tallet skapte jeg tolv fantastiske naglelakker, ga dem morsomme navn og tok de med til Las Vegas hvor to ting skjedde: Showartistene elsket dem, og neglesalongene plukket dem opp.

Mine neglelakker dekket perfekt, var utrolig holdbare og skallet ikke av. De begynte å vinne priser. Dermed var det i gang.

Snart var Essie-neglelakk etterspurt i salonger og spaanlegg over hele USA. I dag finnes vi i mer enn 260 000 salonger og spaannlegg i over 100 land. 

Nå har jeg valgt ut noene nyanser du ikke kan klare den uten. Hender sier så mye, og farger bidrar til historien. Du kan endre look bare ved å endre farge. 

Hvert fargenavn er nøye gjennomtenkt. Navnet gjenspeiler fargens personlighet og gjør fargene morsomme og enkle å huske. Fargene kan bringe tilbake gode minner og russetiden, din første dag på jobb eller bryllupet ditt. Det er disse historiene som gir fargene liv.

La følelsene styre hva som får deg til å føle deg vel! Det er bare en farge, så lek og ha det gøy. Ikke tenk på om neglelakken matcher hudtonen din eller om den skiller seg ut. Det eneste som betyr noe er hvordan den får deg til å føle deg. Bli med å del min lidenskap for farger!"

- eksklusivt fra Essie selv

Har du lyst på 6 valgfrie neglelakker fra Essies vårkolleksjon, sender du meg endten en mail eller legger igjen en kommentar. Og den skal inneholde hva du gjør akkurat nå;) Det kan bli litt gøy. Lykke til;)

1502324-11-1340658829645.jpg

sponset

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png