Dog's blog: babysitters

sponset

Hei dere. Jeg fikk tilsendt denne for å lage et innlegg om bæremaisel for hunder. 

image.jpg

Det er ikke dermed sakt at hunden plutselig har mistet sine fire føtter og evnen til å gå. Men det er mer som et alternativ til lengre turer som valpen ikke klarer å gå alene. Jeg testet den ut i dag på Kvernberget. Og det er en tur som er litt for lang til en så liten valp. Så denne kom til god nytte. Valpen satt i denne på det bratteste, og fikk anledning til å gå selv hvor det var grei nok sti. Et veldig godt alternativ isteden for at valpen må etterlates hjemme. 

image.jpg

Litt " Harry" må jeg innrømme at jeg syns det er, men så lenge det fungerer og valpen vil sitte der, så bryr jeg meg ikke om hvordan det ser ut, eller hva enkelte forbigående tenker.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png